måndag 7 februari 2011

105.0

Ja idag visade vågen 105.0 så det börjar hända grejer :)

Idag började jag med ägg och bacon till frukost, till lunch blev det torsk gjord i grädde, till middag blev det en skvätt köttfärssås med körsbärstomater och till kvällsmat blev det 3st fin crisp med baconost, till samtliga måltider drack jag ett glas fet mjölk. Har även under dagen klämt i mig några koppar kaffe med cocosfett.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Bra jobbat!

Själv är jag en ny läsare av din blogg och har nu kört LCHF några veckor.

Är Crisp bra att äta? Trodde det var massa kolhydrater i dom.

nonhosonno sa...

Tackar. Hur går det för dig, tappat i vikt?

Jo Crisp är väl inte optimalt, men de innehåller lite kolhydrater per skiva, så vräker man inte i sig massor så funkar det :)

Anonym sa...

Japp, jag har tappat, mitt mål är att ligga på -0.5kg per vecka men än så länge har jag legat på lite mer än så, gått från 94.7 till 89.5kg än så länge.

Börjar dock få lite avsmak för ägg. bacon och överdrivet mycket fett, måste hitta rätter som fungerar för mig nu. Crisp kanske skulle vara något att testa. Keso med tonfisk är min favorit just nu, lite dåligt med fett i det men stödjer alltid upp med kokosfett i kaffet.

Är du nyfiken finns mitt LCHF äventyr här:

http://www.lchf-forum.se/index.php?topic=1608.0

kalle kr sa...

vad är grejen med kokosfett i kaffet?

nonhosonno sa...

Bestrafe: Jo för mycket ägg och bacon straffar sig, så var det sist för mig, blev väldigt less på det :) Så det gäller att hitta en bra mix av mat. Skall kolla in din sida!

kalle kr: Det är ett bra sätt för mig att få i mig det extra fettet, istället för att äta en matsked rent typ :)