lördag 18 april 2009

Skinande rena

Blev lite bilvård ute i det fina vädret idag igen, så nu skiner båda bilarna igen.

Har även varit med kompisen när han handlade braskamin och klinkers golv. Han fick det till 70% rabatterat pris, det var utförsäljning på Beijer här idag. Bra ekonomiskt läge kan man säga. Jag bara tittade, men det drog allt lite i shopping tarmen.

Det blev ingen film igår, frugan somnade och jag låg och slösurfade, får se om det kan bli ikväll istället. Jag skall iallafall ta ett glas Sunrise.

Pirat Partiet har sen igår ökat sitt medlemsantal med runt 5000 nya.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Ni ser ju inte allvaret! Hela makteliten, med gammalmdia bakom ryggen, går nu till ursinnig attack mot vår frihet. Nattsvart reaktion är i rörelse.

Alliansregereingen är i ett slag lika diskrediterad som rögröna rötan blivit genom wanjaaffären.

I dag Pirate Bay, i morgon Google, i övermorgon hela internet.

Revolutionen måste börja NU. Den kan inte vara en tebjudning. Striden kan inte föras med brevkampanjer och annat beskedligt nojs som bara visar svaghet, och som tyrannerna blankt struntar i. De har visat vad de går för. De är totalt hänsynslösa. Demokration har blivit farlig. Den måste krossas till varje pris. Det är vad det hela handlar om

Den hårda domen oväntad? Sannerligen inte för mig, inte. Jag har aldrig hyst några illusioner.

Ni skall få SE!

Klassanalys: med en gång hela medelklassen, som kontrollerar internet, står nu under det globala monopolkapitalets hänsynslösa offensiv. Medelklassen är nu för sin överlevnad tvungna att söka sina vänner nedanför, inte ovanför. Frihetskampen måste kombineras med den folkliga kampen för vår välfärdsstat. Nyleberalkismens skattekverulanter har avslöjat sig som monopolkapitalets hejdukar. Medeklassen måste förena sig med arbetarklassen och svenskarna med invandrarna. HELA det blockpolitiska etablissemanget har ställt sig i tjänst hos ultrareaktionens mörkerkrafter. Reinfeldt som Sahlin. Motkraft: det är rätt att göra uppror. Paris comme les banlieus.

1789; 2009!

- Peter Ingestad, Solna